TRADE MARKETING MANAGER

Har du ett genuint intresse för hälsa? Tycker du om att vara spindeln i nätet? Midsona söker nu en Trade Marketing Manager som ska koordinera våra varumärkens butikskampanjer ur ett marknadsperspektiv. Hos Midsona erbjuds du möjlighet att arbeta marknadsfokuserat tillsammans med kollegor som har lång erfarenhet av att utveckla starka varumärken.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN

I rollen som Trade Marketing Manager ansvarar du för att ta fram butikskampanjer för våra varumärken. Du följer upp och arbetar med att kontinuerligt utveckla och förbättra dessa. Du kommer i första hand att arbeta mot den svenska dagligvaruhandeln och har ett öga för vad som skapar uppmärksamhet i butik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • leda planeringen av säljcykelarbetet från idé till exekvering i butik
  • löpande följa upp kampanjutfallen
  • ta fram exponeringslösningar till butikskampanjer och köpa in material till dessa
  • utveckla och ta fram väl fungerande digitalt införsäljningsmaterial till säljkåren samt vara deras kontaktperson i det som rör kampanjer och ombyggnader i butik.
  • ansvara för att kampanjmaterial blir tryckt och utskickat i rätt tid och rätt mängd

I din roll har du nära samarbete med organisationens Brand Managers och säljledning. Du har dessutom externa kontakter med säljkår, tryckerier och grafiska designers. Du rapporterar till Marketing Director. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö.

VEM SÖKER VI?

Du har några års erfarenhet av arbete inom marknad eller sälj. Erfarenhet från FMCG och dagligvaruhandeln är ett plus. Kanske har du arbetat som säljare och har god insikt i vad som fungerar i butik? Du har en akademisk examen från universitet eller högskola inom ekonomi eller motsvarande. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du är en resultatdriven person, som är mån om att hålla deadlines. Du är kreativ och nytänkande samtidigt som du har förmåga att analysera och använda resultatet till att utveckla och förbättra processer. Du är bra på att samarbeta och är självgående, strukturerad och initiativtagande. Framför allt är du en stark projektledare.

SÅ SÖKER DU TJÄNSTEN

I det här uppdraget samarbetar Midsona med Academic Search. Vi ser fram emot din ansökan, innehållande CV och personligt brev, via länken nedan. Din ansökan ser vi fram emot snarast möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast onsdag 21 juni 2017.

Har du frågor kring Midsona, tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mats Nordin, ansvarig konsult på Academic Search. Du når Mats på 0707-51 67 40.

Länk till annonsen på Academic Search


Midsona
är en av de ledande aktörerna i Norden inom hälsa och ekologiska livsmedel. Midsona marknadsför välkända varumärken som Friggs, Urtekram, Naturdiet, Dalblads, Renässans och MyggA. Nytt varumärke i portföljen är Kung Markatta. Vi säljer även ett antal varumärken från uppdragsgivare, t ex Alpro, Blutsaft och Esberitox. Våra kunder finns inom dagligvaruhandel, apotek och hälsofackhandeln. Läs gärna mer på www.midsona.se och www.midsona.com