Cocosa socker

Socker från kokosblommans nektar - en utmärkt smaksättare i varma och kalla rätter, till bakning och hemlagad konfekt. Lika sött som socker.

Cocosa KokosblomsockerCocosa® kokossocker är ett naturligt och oraffinerat socker med en söt karamellaktig smak och mjuk konsistens. Cocosa kokossocker framställs av nektarn från blommorna som växer på kokosnötpalmen. Året runt skördas den näringsrika nektarn av lokala bönder som omedelbart tillreder den över svag värme tills det bildas sockerkristaller. Resultatet är ett naturligt och oraffinerat socker:

Kokossockrets ljuvliga arom och sötma är välkänt i det orientaliska köket och en populär smaksättare i varma och kalla rätter, te och kaffe. Sockret löser sig lätt i vätska, har låg smältpunkt och hög brännpunkt.

Cocosa® kokossocker passar utmärkt till bakning, hemlagad konfekt och som sötning av desserter och drycker. Du kan ersätta vanligt socker med lika delar Cocosa® socker i alla recept.

Ingredienser: 100% ekologiskt, oraffinerat kokossocker framställt av kokosblommans nektar.

Näringsvärde per 100 g:

Energi 1700 kJ / 400 kcal
Fett 0 g
  varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 100 g
   varav sockerarter 100 g
Fibrer 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g


Förpackning:
500 g