Chokladkonfekt med mandlar och apelsin

Så enkelt och så gott! Denna konfekt gör du av råchoklad med rostade mandlar och apelsin.

Recept och bild kommer från: minmatglede 

Chokladkonfekt med mandel och apelsinIngredienser:
6 msk Cocosa Extra Virgin kokosolja
3 - 4 msk Supernature Kakaopulver
3 - 4 msk Cocosa Socker, smaka av så att du får så sött som du vill ha det
3 msk finhackade, rostade mandlar
Apelsinzest (apelsinskal) från 1 ekologisk apelsin
2 msk apelsinsaft (använd juicen från apelsinen)
1 liten nypa Supernature fint Himalayasalt

Gör så här:
Smält kokosolja, kakaopulver och kokossocker i vattenbad. Rör om tills massan blivit helt slät utan klumpar. Lägg i mandlarna, apelsinskal, apelsinsaft och salt. Rör om och häll röran i konfektformar. Ställ i frysen tills konfekten har stelnat, 1 - 2 timmar. Ta fram konfekten ur frysen precis före serveringen. Förvara konfekten i frysen eftersom chokladen kan smälta om den står för länge framme i rumstemperatur.