Bananbröd med mörk choklad

Recept och bild kommer från Karoline Marberg, en av våra samarbetspartners i Norge. Blogg: www.karolinemarberg.no, Instagram:@karolinemarberg

Ingredienser:Bananbröd med mörk choklad
2 stora mogna bananer
3 ägg
250 g havremjöl/malda havregryn
50 g Cocosa mjöl
1 tsk bakpulver
3 msk Cocosa socker
1 tsk bakpulver
1 tsk ceylon kanel
½ tsk himalayasalt
50 g smält Cocosa Pure
2 dl kokosmjölk
2 dl vatten
10 droppar Steviosa
60 - 70 g grovhackad mörk choklad

Gör så här:
Värm ungnen till 200 oC. Blanda alla ingredienserna utom chokladen i en stor skål. Mosa med en stavmixer tills du har en jämn smet. Rör i chokladbitarna. Häll smeten i en brödform klädd med bakpapper. Grädda i 45 minuter: Låt kakan svalna på ett galler och förvara den sedan i kylskåpet.