Rustika, grova frukostscones

Nybakta scones till frukost - det är gott det! Dessa grova frukostscones från Karoline Marberg kommer att göra succé. Blogg:www.karolinemarberg.no

Receptet ger ca 12 stycken scones.

Ingredienser:Fruktscones
3 dl havremjöl
2 dl Cocosa mjöl
1 dl havregryn
1 dl hasselnötter, grovhackad
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
40 g Cocosa Extra Virgin
3 dl naturell yoghurt
3 dl vatten 

Gör så här:
Blanda samman alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt yoghurt, vatten och smält kokosolja. Rör väl. Forma bollar av smeten med hjälp av en matsked. Lägg på en plåt  klädd med smörpapper. Grädda på 225oC i ca 30 minuter eller tills sconesen börjat få färg. Låt svalna på ett galler och servera sconsen färska med önskat pålägg.