Tacogryta

ca 6 personer

Ingredienser:Tacogryta
1 stor gul lök
3 vitlöksklyftor
1 tsk Cocosa Gourmet Chili
4 msk Cocosa Pure
400 g köttfärs
1,5 dl ekologiskt råris
1 röd paprika
1 morot
1 burk majs (ca. 160 g)
1 burk krossade tomater (ca. 400 g)
5 dl vatten
1 tärning grönsaksbuljong
3 msk Taco kryddmix

Gör så här:
Hacka lök och vitlök. Stek det blankt i Cocosa oljorna i en kastrull. Tillsätt färsen och låt den steka färdigt. Skär paprika och morötter i små bitar och lägg i samtliga grönsaker, ris, vatten, konserverade tomater, tacko krydda och buljong i kastrullen. Låt koka upp och koka sedan under lock i 45 - 60 minuter eller tills riset är färdigkokt.

Servera med riven ost, chips och gräddfil.