Senior Regulatory Affairs Manager inom läkemedel och hälsa

Har Du ett genuint intresse för hälsa och vill arbeta i ett företag vars mission är att bidra till ett hälsosammare liv? Då är kanske Du den vi söker till rollen som Senior Regulatory Affairs Manager. Hos Midsona har du möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med övriga kollegor som har lång erfarenhet av att arbeta med starka varumärken.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I din roll som Regulatory Affairs Manager ansvarar du för nya ansökningar, ändrings- och förnyelseansökningar för läkemedel inom Midsona koncernen. Du kommer även att handlägga frågor avseende produktresuméer, bipacksedlar och märkningstexter samt hålla dessa uppdaterade. I dina arbetsuppgifter ingår att bevaka uppdaterade krav, aktuella regelverk, kontroll av kontrakt och utveckling inom RA inklusive tolkning av relevanta regelverk och riktlinjer. Du kommer att vara kontaktperson gentemot konsulter, myndigheter i registreringsärenden i de nordiska länderna. I din arbetsroll ingår även att informera om företagets läkemedel och att säkerställa all arkivering rörande läkemedel.

Du kommer även att få jobba med medicintekniska och kosmetiska produkter. Du rapporterar till Director of Quality&Regulatory Affairs. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö.

 

Kvalifikationer
Du har:

  • Arbetat minst 5 år med Regulatory Affairs inom Sverige men gärna även nordiskt
  • Naturvetenskaplig högskoleutbildning inom Life Science. Farmaceutisk utbildning är meriterande.
  • Att ha arbetat med växtbaserade läkemedel, medical device eller kosmetiska produkter samt har en väletablerad kontakt med Läkemedelsverket är meriterande.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, engelska i tal och i skrift samt förståelse för norska och danska. Har även vana från att arbeta med Office-paketet.

Personlighet
I den här rollen är personlighet avgörande för att lyckas. Du är självgående, analytisk och har en förmåga att komma till avslut och att lösa problem. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har förmåga att överblicka stora informationsmängder och göra relevanta prioriteringar. Du fungerar som kunskapsresurs inom regulatoriska frågor och har därför nära samarbete med olika avdelningar inom bolagen.

Du handlägger självständigt ärenden, är en resultatdriven person, som är mån om att hålla deadlines och leverera i ett högt tempo. Du är bra på att samarbeta och är strukturerad och initiativtagande.


Så söker du tjänsten
Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och CV till hrsverige@midsona.com. Din ansökan ser vi fram emot snarast möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast 16 okt 2017.

Har du frågor kring Midsona, tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Director of Quality&Regulatory Affairs Katharina Hesselman Björnek, på tel 040-6647069.