Supply Planner

Midsona är en av de ledande aktörerna i Norden inom livsmedel, hälsa och egenvård. Vår produktportfölj utgörs av en kombination av starka egna varumärken och internationella varumärken som ger våra kunder det bästa sortimentet tillsammans med ett unikt marknadskunnande. Våra kunder finns inom dagligvaruhandel, apotek, hälsobutiker, online och export. Läs gärna mer på www.midsona.se och www.midsona.com

Midsona Sverige är på en spännande tillväxtresa och söker nu Supply Planners till vårt huvudkontor i Malmö. Rollen som Supply Planner ingår i ett planeringsteam vars huvuduppdrag är att planera och optimera Midsonas varuförsörjning för att säkerställa en hög leveranssäkerhet genom en kostnadseffektiv försörjning och effektiv lagerhållning. Är du en av de dedikerade Supply Planners vi letar efter som vill vara med att påverka och utveckla vår framtida Supply Chain?

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Säkerställa en hög leveranssäkerhet för produktportföljen inom ditt ansvarsområde.
 • Optimera planeringen för att säkerställa en kostnadseffektiv försörjning.
 • Följa upp, analysera och säkerställa en effektiv lagerhållning genom att optimera orderstorlekar och säkerhetslager med hänsyn taget till kapacitetsbegränsningar.
 • Säkerställa en god tvärfunktionell kommunikation och samarbete inom Supply Chain, sälj och marknad samt gentemot våra externa leverantörer.
 • Ansvara för utveckling av planeringsverktyg med tillhörande grunddata och processer.
 • Aktivt delta och bidra i Midsonas månatliga Sales & Operations Planning (S&OP) process.

 

Vi söker dig som:

 • Har relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot Supply Chain/logistik.
 • Har minst 2-3 års yrkesmässig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom FMCG, gärna inom livsmedelsbranschen.
 • Har en god förståelse för Supply Chain och dess tillhörande processer.
 • Har nyfikenheten och viljan att förstå affärs- och IT-system, M3/Movex är meriterande.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser helst att du är en lugn och trygg person som trivs med att arbeta i föränderliga och snabbrörliga miljöer med ett högt tempo. Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och är noga med detaljer utan att tappa helhetsperspektivet. Du klarar av att hantera många arbetsuppgifter samtidigt utan att göra avkall på kvalitén.

I rollen som Supply Planner arbetar du med många kontaktytor, såväl internt som externt, vilket kräver att du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer och förtroende. Du är van att arbeta självständigt och proaktivt med att driva förbättringsarbete och utveckling inom ditt ansvarsområde. Du delar också Midsonas värderingar; Care, Pride, Trust & Drive.

Tjänsten är placerad i Malmö och innefattar ett mindre antal resor inom Midsona, uppskattningsvis 1-2 dagar i månaden. Du rapporterar till Planning Manager Sverige.

 

Så söker du tjänsten
Vi ser fram emot din ansökan, innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt till hrsverige@midsona.com och skriv ”Supply Planner” i ämnesraden, dock senast den 15 mars 2019.

För mer detaljer kring denna spännande möjlighet är du välkommen att kontakta Karl-Emil Levin, Supply Chain Analyst (karl-emil.levin@midsona.com) eller Lena Karlsson, HR-chef (lena.karlsson@midsona.com).