Vårdar ögonen effektivt och skonsamt

DROP-it Ögonvård

DROP-it

DROP-it är produkter för vård av ögonen som vårdar effektivt och skonsamt med endast naturliga aktiva ämnen. Våra ögon utsätts dagligen för påfrestningar och problem med irriterade och trötta ögon ökar inte minst när vi utsätts för torr luft eller tillbringar mycket tid framför datorer och andra bildskärmar. Även sol, vind och luftföroreningar kan påverka ögonen. Torra ögon är också ett vanligt problem som ökar i takt med åldern och många kvinnor lider av torra ögon under klimakteriet. DROP-it ögondroppar hjälper dig när du behöver återfukta eller skölja dina ögon eller linser, vill lindra röda ögon eller har problem med torra ögon. Det är prisvärda produkter som håller högsta kvalitet och endast innehåller naturligt aktiva ämnen.

DROP-it Ögondroppar endospipetter

Ögondroppar Koksalt Endospipett
DROP-it ögondroppar endospipetter är en smidig och säker engångsförpackning som är lätt att ha med sig och är smidig att använda. Du kan använda dem både för att återfukta och skölja ögonen och dina linser. Drop-it ögondroppar innehåller endast steril, buffrad fysiologisk saltlösning utan konserveringsmedel och håller samma salthalt som naturligt finns i tårvätskan. Det gör också att produkten inte svider när den kommer i ögonen.

Köp nu hos en återförsäljare

Innehåll

Natriumklorid (0,9%), dinatriumfosfatdihydrat, kaliumdivätefosfat, vatten pH neutral.

Information

Artikelnr 1400614
Storlek 20*2ml
Förvaring Förvaras oåtkomligt för små barn då pipetten består av smådelar. Skadad förpackning eller förpackning med grumligt innehåll ska ej användas.

Senast uppdaterad: 2020-05-18

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Liknande produkter

Återförsäljare