Membrasin®

Membrasin® kapslar är ett kliniskt dokumenterat kosttillskott med ett unikt extrakt av havtornsolja, SBA24, som innehåller flera olika fettsyror samt vitamin A i form av karotenoider. Vitamin A bidrar till att bibehålla slemhinnornas normala funktion. Sammansättningen är vetenskapligt bevisad och SBA24-oljan har använts i flera kliniska tester och undersökningar. Membrasin finns i kapselform och som en hormonfri intimkräm. Membrasin Vaginal Vitality Cream är en medicinteknisk produkt som vårdar och lindrar symtom av vaginal torrhet. Alla Membrasins produkter innehåller det unika extraktet av havtornsolja, SBA24. Membrasin hittar du på apotek, nätapotek och i hälsofackbutiker. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Membrasin® 60 kapslar

Kosttillskott Havtorn Omega-7
Membrasin® 60 kapslar är ett kosttilskott med extrakt från havtornsbär. Innehåller flera olika fettsyror, framför allt Omega-7. Membrasin innehåller dessutom karotenoider och E-vitamin som finns naturligt i havtornsbären. Karotenoiderna kan i kroppen omvandlas till vitamin A. Vitamin A bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och hud. Förutom i ögon, mun och underliv finns även i slemhinnor i t ex luftvägar, mag- och tarmsystemet och urinvägarna. Normalt fungerande slemhinnor har en smörjande funktion, vilket kan ha mycket stor betydelse för livskvalitet och välbefinnande.

Köp nu hos en återförsäljare

Innehåll

Ingredienser: Extrakt SBA24/ olje från havtornsbär/tindvedbær (Hippophae rhamnoides L.), kapsel (modifierad stärkelse av majs/modifisert stivelse av mais, glycerol/glyserol, geleringsmedel/geleringsmiddel (karragenan), surhetsreglerande medel/surhetsregulerende middel (dinatriumfosfat)), d-alfatokoferol, betakaroten, antioxidationsmedel/antioksidant (rosmarinolja/olje i solrosolja/solsikkeolje)

Information

Artikelnr 1310000
Storlek 60 kapsl
Förvaring Förvaring: Rumstemperatur. Undvik direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.
Minsta hållbarhet 180 dagar

Dosering

Intas i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag: 4 kapslar dagligen tills dess att resultat uppnåtts, vanligen inom 1-2 månader. Därefter rekommenderas 1-2 kapslar dagligen.

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Innehåll per 0,7 gram

Kosttillskott

% av DRI** DRI*
Fett 0,5 g
Varav mättat 0,105 g
Varav enkelomättat 0,24 g
Varav fleromättat 0,15 g
Vitamin A 200 µg 25 800 µg
Vitamin E 2 mg 17 11,8 mg
*DRI=Dagligt referensintag **Baserat på intag av produktens rek. dagliga dos

Frågor och svar

Ja man kan använda Membrasin kapslar samtidigt som som man tar andra fettsyratillskott, men det är alltid bra att stämma av med dietist eller liknande om man vill kombinera kosttillskott så att man inte överdoserar.
Både de aktiva ingredienserna och skalet till Membrasin kapslar är helt växtbaserade, vilket gör produkten lämplig för veganer.
Membrasin kapslar rekommenderas att tas med mat eftersom det ökar absorptionen av de aktiva substanserna.
Ja man kan använda Membrasin kapslar om man är gravid eller ammar. Membrasin kapslar har testats för att innehålla ren ätbar olja och inga föroreningar eller andra potentiellt skadliga ingredienser.
Membrasin Vision Vitality kapslar har studerats i kliniska studier där man jämfört effekten med placebo. Effekterna har uppmätts till exempel genom att mäta fukt och elasticitet i slemhinnorna och med symtomdagböcker. Varken deltagarna i studien eller forskarna visste vilken olja de medverkande använde under studien.
Vanligtvis observeras effekter efter 2–5 veckors regelbunden användning av Membrasin kapslar.

Liknande produkter

Återförsäljare