Vi är Midsona Sverige

Midsona Sverige utvecklar och säljer produkter som hjälper människor att må bättre.

Midsona Sverige är en av de ledande leverantörerna inom hälsa och välbefinnande i Sverige. Vi brinner för vår mission - att hjälpa människor till ett hälsosammare liv.

Vi erbjuder pålitliga produkter och varumärken inom hälsosamma livsmedel och hygienprodukter, sportnutrition, viktkontroll, förkylningsprodukter m m - allt med inriktning på ditt välbefinnande och din hälsa. Vi har ett stort sortiment av ekologiska produkter och även specialprodukter för dig som är känslig för t ex laktos eller gluten.

Våra produkter och varumärken finner du överallt - i livsmedelshandeln och på apotek, i hälsokostbutiker eller på gymmet och i nätbutiker.

Genom egen produktutveckling arbetar vi kontinuerligt för att ta fram nya produkter för att möta dina behov. Vi försöker vara lyhörda för trender och förändringar på marknaden. Vi strävar också efter en ökad dialog med dig som konsument och användare av våra produkter för att vårt erbjudande i ännu högre grad ska kunna möta olika behov.

Midsona Sverige är medlem av branschföreningen Svensk Egenvård. Medlemsföretagen i Svensk Egenvård följer ett etiskt regelverk och är uppdaterade på regulatoriska förändringar, vilket garanterar trygga val.

Midsona Sverige utgör det svenska affärsområdet inom Midsona AB, som är noterat på Stockholmsbörsen. Huvudkontoret finns i Malmö och i Sverige har vi även ett kontor i Örebro och Falköping. Midsona är verksamt på den nordiska marknaden och i Tyskland. Vi har systerbolag i Danmark, Finland och Norge .

Välkomna till oss!