Vad är Probi Mage?

PROBI MAGE® är ett kosttillskott som bygger på den patenterade mjölksyrabakterien Lactobacillus plantarum 299v (LP299V®), som är ett resultat av 20 års svensk forskning. Probi Mage säljs idag på över 40 marknader världen över, av ledande livsmedels-och hälsoföretag.

En välmående mage är avgörande för inte bara vårt fysiska, utan även psykiska, mående. I vår tarm finns en naturlig uppsättning bakterier. Beroende på hur du lever påverkas din bakterieflora. Olika mjölksyrabakterier påverkar olika saker i kroppen.

Bakteriestammen Lactobacillus plantarum 299v (LP299V®) – som finns i Probi Mage - har i kliniska studier visat förmåga att överleva matsmältningspassagen och kolonisera tarmen och påverka tarmfloran. Varje kapsel innehåller minst 10 miljarder bakterier.

PROBI-logo_CMYK.jpg

Hur fungerar Probi Mage?

För att bakterier ska kunna upprätthålla en balanserad tarmflora behöver de kunna överleva och föröka sig i tarmen. En förutsättning för att detta ska gå är att bakterierna binder till en receptor i tarmen. Mjölksyrabakterien Lactobacillus plantarum (Lp299v®) gör precis detta.

PROBI MAGE finns som kapslar och pulver, se vårt sortiment nedan.

Övrigt om PROBI MAGE?

  • PROBI MAGE kan användas under graviditet och amning
  • PROBI MAGE är studerad på barn över tre år. För yngre barn rekommenderar vi PROBI BABY.

Mage FB & IG bild.jpg

VÅRA PROBI MAGE-PRODUKTER