ESKIO-3® står för långsiktig hälsa, varje dag genom att erbjuda en ren och naturlig fiskolja av högsta kvalitet. Vi hämtar kraft och får hälsa från naturen, från havet. Det ger oss inte bara mental styrka, utan även långsiktig hälsa i form av omega-3. ESKIO-3® står för lång erfarenhet av och kunskap om omega-3.

Om omega-3

ESKIO-3® är högkvalitativ omega-3 ansvarsfullt producerad med grunden i svensk forskning. Produkterna finns som kapslar och flytande olja.

ESKIO-3® fiskolja är rik på omega-3 fettsyrorna EPA & DHA för hjärtat*, hjärnan* och synen* och innehåller Pufanox® som skyddar och bidrar till en stabilare olja över tid. ESKIO-3® finns även som vegetabilisk olja med ett högt innehåll av ALA.

imagelfo7e.png

ESKIO-3® Vegan med algolja!

För våra yngsta

OMEGA-3

Omega-3 tillhör de fettsyror som är livsviktiga för oss. Vår kropp kan inte själv tillverka dem, utan vi måste få i oss dem via kosten eller som kosttillskott.


Medan de flesta vegetabiliska oljor till största delen innehåller omega-6, får du i dig omega-3 genom till exempel feta fiskar som makrill, sardiner, ansjovis och lax. Innehållet av de viktiga omega-3 fettsyrorna EPA och DHA varierar hos olika fisksorter, men dessa feta fiskar är bra källor. Andra källor till omega-3 är exempelvis ägg, linfröolja och nötter.


Vill du veta mer om omega-3 och varför de är bra för hjärtat, hjärna och synen? 

CERTIFIERAT FISKE

Friend_of_the_sea_logo375x375.png

Våra produkter är certifierade av Friend of the Sea, en internationell certifiering för miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

imagelfo7e.png

*DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och synförmåga. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärnans och synens normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.