Eskimo-3 High 65%

Eskimo-3 High 65% är rik på omega-3 fettsyror. Eskimo-3 High 65% är en högkoncentrerad fiskolja, varav totalt Omega-3-fettsyror i naturlig triglyceridform är minst 65%.*DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och synförmåga.

Kosttillskott

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärnans och synens normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Fiskoljan i Eskimo-3 High 65% är certifierad av Friends of the Sea för att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Rekommenderat dagligt intag

1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Antal kapslar ska anpassas till övrigt intag av fet fisk. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärnans och synens normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. Rekommenderat dagsintag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en
varierad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring

Förvaras utom räckhåll för små barn. Bör förvaras i skydd för ljus i kartongen.

Eskimo-3 High 65% finns i storleken 120 kapslar.

Ingredienser

Fiskolja, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidationsmedel: PUFANOX® [sojalecitin, E-vitaminkomplex (D-alfa-tokoferylacetat och tokoferolrika extrakt), extrakt av rosmarin, askorbylpalmitat], arom (lime).

  1 kapsel 2 kapslar
Fiskolja 1000 mg 2000 mg
Omega-3-fettsyror 650 mg 1300 mg
  varav EPA 300 mg 600 mg
 varav DHA 200 mg 400 mg