Tävling Maxobeauty

Vad är skönhet för dig?

Genom att tävla på Maxobeautys Instagram har du chansen att vinna två (2) årsförbrukningar av Maxobeauty, en till dig och en till din vän.

Maxobeauty innehåller koppar som bidrar till hårets och hudens normala pigmentering. Zink och selen bidrar till att bibehålla normala naglar och liksom biotin till att bibehålla ett normalt hår. Riboflavin (vitamin B2), biotin, niacin och zink bidrar till att bibehålla normal hud.
Totalt värde 1400kr (2 x 1200kr) 
 

Vem kan delta i tävlingen:
• Måste ha fyllt 18 år för att delta.
• Du måste kommentera och tagga en vän samt berätta vad skönhet är för dig på vår tävlingsbild på Instagram.
• Du behöver vara bosatt i Sverige.
• Anställda eller familj till anställda av Midsona får inte delta.

 

Hur går tävlingen till:
Berätta vad “skönhet” är för dig i vårt kommentarsfält på vår tävlingsbild på instagram under tävlingsperioden 11/2-24/2-2019.
De mest kreativa bidragen vinner. Vinnarna utses av en jury med representanter från Midsona Sverige och juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna utses senast den 04-03-2019 i vårt inlägg. Vinnaren får sedan ta kontakt med oss i privat meddelande för mer uppgifter. Sker ingen återkopplingen från vinnaren innan 25-03-2019 förfaller vinsten.

 

Vad ingår i vinsten:
Vinsten innefattar två (2) årsförbrukningar av Maxobeauty, till dig och din vän. Totalt värde 1400kr (2 x 1200kr).
Vinsten kan inte överföras till tredje part. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen arrangeras av Midsona Sverige AB. Anställda och deras anhöriga får inte delta.

 

Tänk på:
Misstänker vi fusk bland deltagarna har Midsona rätt att utesluta deltagare. Varje tävlande har ensamt ansvar för att deras uppladdade bilder inte bryter mot lag, moral eller etik eller innehåller religiöst, politiskt eller rasistiskt innehåll.

 

Personuppgifter:
• Midsona samlar in de tävlandes adresser för att kunna meddela vinnare och leverera vinster. Adresserna kommer inte att användas i något annat syfte och de raderas 30 dagar efter att vinnarna har utsetts.
• Som tävlande kan du när som helst kontakta oss via e-post och begära att dina personuppgifter raderas.
 
För mer information om tävlingen vänligen kontakta oss på konsumentkontakt@midsona.se med rubriken ”Maxobeauty Tävling Skönhet".
  
 
Stort lycka till önskar vi på Maxobeauty!