Probi-Mage_Toppbild.jpg

Probi Mage®

Probi Mage® bygger på mjölksyrabakterien Lactobacillus plantarum 299v (LP299V®). Denna bakterie är ett resultat av drygt tjugo års svensk forskning och är nu patenterad i hela världen. Probi Mage® innehåller minst 10 miljarder bakterier (cfu) vid produktens utgångsdatum.

Probis nya produkter för baby, gravida och familjen

Sveriges mest sålda bakterietillskott* släpper ny range

Nu lanserar Probi® ett helt nytt koncept på marknaden. De fyra nya produkterna som anländer till familjen är Probi® Gravid, Probi® Baby, Probi® Family och Probi® Aktiv 50 +. En ny range som är anpassad från spädbarn till alla aktiva från 50 år och uppåt.

  • Probi® Gravid. Innehåller den patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrabakteriestammen Lactobacillus plantarum 299v. Probi Gravid är en mjölksyrabakterieprodukt och innehåller även folsyra och vitamin C som ökar järnupptaget. Rekommenderas till kvinnor som är eller har för avsikt att bli gravida.
  • Probi® Family. Grundas på mångårig forskning. Ett stort antal studier ligger bakom urvalet av de patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrabakteriestammarna Lactobacillus paracasei 8700:2 och Lactobacillus plantarum HEAL9. Probi Family innehåller även folsyra, vitamin D och vitamin B12 som bidrar till immunsystemets normala funktion. Finns som välsmakande tuggtabletter och kan tas av hela familjen från 3 år.
  • Probi® Baby. För familjens yngsta. Probi Baby innehåller den patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrabakteriestammen Lactobacillus rhamnosus 271. Det finns klinisk data på barn från 4 dagars ålder. En smart beredningsform form av en dospåse. Pulvret blandas i valfri kall eller ljummen dryck ex bröstmjölk, ersättning och välling.
  • Probiv® Aktiv 50+. Efter 50 års ålder minskar vår benmassa. Ungefär hälften av alla kvinnor över 50 år och ca 25% av alla män, kan komma att drabbas av benbrott som en konsekvens av minskad benmassa. Probi Aktiv 50+ innehåller de patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrabakteriestammarna Lactobacillus plantarum HEAL9, Lactobacillus plantarum HEAL19 och Lactobacillus paracasei 8700:2 samt vitamin D som bidrar till att bibehålla en normal benstomme och normal muskelfunktion.

Probi® är ledande inom probiotisk forskning. Kom ihåg att kosttillskott aldrig bör ersätta en varierad kost.

*AC Nielsen AB, mjölksyrabakterier, MAT w16 2019