WNT-Varannat-Mål_Toppbild.jpg

WNT Vartannat Mål

Vartannat Mål – Stick iväg och träna du så fixar vi resten! Det ska vara lätt att nå sin målvikt!

När vi väl har bestämt oss för att gå ner i vikt eller komma i form så gäller det att hitta en balans i livet mellan motion och bra mat. Att man måste äta färre kalorier än vad man gör av med på en dag för att gå ner i vikt eller forma kroppen vet vi, men det som ofta sätter käppar i hjulet är brist på tid, ork och kunskap kring exakt vad man ska äta och hur mycket. En bra bit på vägen kommer du med en enkel måltidsersättning och nyttiga mellanmål.

Vartannat Mål fungerar som bägge.

Våra shakes och bars innehåller bra råvaror och matiga och kolhydrater som t.ex. hel havre, solrosfrön och pumpafrön. De har dessutom en bra mängd fiber som mättar länge, mycket protein, och bäst av allt lite socker.

Hälsa i helhet är ju en livsstil, och att hitta en livsstil som fungerar för en sig själv tar ofta lite tid, men det finns tips att ta till och matnyttig information som kan hjälpa en på vägen. Hos oss hittar du inte bara produkter, utan även recept, nyttig mat och motivation.  Så snöra på dig skorna och ge dig ut i spåret – så fixar vi resten!