WNT Protein Pancake Vanilj

WNT Protein Pancake är en pannkaksmix med högt proteininnehåll och helt utan vetemjöl. Pannkakorna är helt glutenfria och låglaktos. Gör din frukost hälsosam med Protein Pancake eller ät dem som ett nyttigt mellanmål eller kvällsmål!

Pannkakorna har ett högt innehåll av protein som bidrar till att bibehålla muskelmassan, innehåller fiber och omega-3. Det högvärdiga proteinet kommer från vassleprotein och ägg och kolhydraterna från bovetemjöl och psylliumfrön. Mixen är packad i smidiga portionspåsar som gör det lätt att dosera och ta med till jobbet eller på resan. Tillsätt bara vatten och stek pannkakorna. Enklare kan det inte bli!
Du som tränar kan även använda pannkakorna som återhämtning efter träning istället för din traditionella proteindrink. Protein ger musklerna en möjlighet till att återhämta sig efter fysisk träning eftersom protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan. I kombination med träning hjälper detta dig att bygga upp din kropp och få fasta fina former. Protein är alltså bra både för den som vill forma kroppen och för den som vill öka muskelmassan.

Recept

Blanda en påse pulver i 1,25 dl vatten. Vispa eller skaka i en shaker. Låt stå ett par minuter och stek sedan i stekpanna med lite fett, ca 30 sek per sida. En påse räcker till 2 pannkakor. Servera tillsammans med bär, frukt och keso, eller enligt eget tycke och smak. Pannkakorna kan ätas till frukost, kvällsmål, som ett proteinrikt mellanmål eller som återhämtning efter träning.
Glöm inte att dricka rikligt med vatten i samband med träning. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring

Förvaras torrt, ej över normal rumstemperatur.

WNT Protein Pancake Vanilj finns i 360 g, vilket motsvarar 8 portionsförpackningar.

Ingredienser

Vassleproteinkoncentrat (mjölk, laktos), bovetemjöl, heläggspulver, psylliumfröskal, arom, vegetabilisk olja (raps), bakpulver (natriumbikarbonat, natriumpyrofosfat), salt, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl).

Näringsdeklaration: Portionsstorlek: 1 påse (45 g). 8 portioner per förpackning.

   Per 100 g pulver Per portion (1 påse)
Energi 1700 kJ/410 kcal 765 kJ/185 kcal
Fett 15 g 6,8 g
   varav mättat fett 2,5 g 1,1 g
Kolhydrat 22 g 10 g
   varav sockerarter 2,5 g 1,1 g
Fiber 8,0 g 3,6 g
Protein 44 g 20 g
Salt 2,1 g 0,9 g
α-Linolensyra 1,2 g 0,5 g
Laktos 2,3 g 1,0 g*

*Den konsumtionsfärdiga produkten innehåller < 1 % laktos om den tillreds enligt doseringsanvisningen.


Inköpsställen