WNT Protein Pudding Jordgubb/Vanilj

WNT Protein Pudding är en puddingmix med högt proteininnehåll och lågt sockerinnehåll. Gör ett gott mellanmål med Protein Pudding eller ät den som ett kvällsmål eller nyttig efterrätt!

Puddingen har ett högt innehåll av protein som bidrar till att bibehålla muskelmassan och samtidigt ett lågt sockerinnehåll. Det högvärdiga proteinet kommer från mjölkprotein som består av både kasein och vassleprotein.
Mixen är packad i smidiga portionspåsar som gör det lätt att dosera och ta med till jobbet eller på resan. Tillsätt bara vatten och blanda. Enklare kan det inte bli!
Du som tränar kan även använda puddingen som återhämtning efter träning istället för din traditionella proteindrink. Protein ger musklerna en möjlighet till att återhämta sig efter fysisk träning eftersom protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan. I kombination med träning hjälper detta dig att bygga upp din kropp och få fasta fina former. Protein är alltså bra både för den som vill forma kroppen och för den som vill öka muskelmassan.

Recept

Blanda en påse pulver i 150 ml vatten. Vispa eller skaka i en shaker. Låt gärna stå en stund i kylen innan servering. Servera tillsammans med bär, frukt och nötter, eller enligt eget tycke och smak. Puddingen kan ätas till frukost, kvällsmål, som ett proteinrikt mellanmål eller som återhämtning efter träning.
Glöm inte att dricka rikligt med vatten i samband med träning. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring

Förvaras torrt, ej över normal rumstemperatur.

WNT Protein Pulver Jordgubb/Vanilj  finns i förpackningsstorleken 10 portionspåsar à 33g

Ingredienser

Mjölkproteinkoncentrat (laktos), arom (jordgubb, vanilj), färgämne (rödbetsrött), sötningsmedel (sukralos), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl).

Näringsdeklaration
Portionsstorlek: 1 påse (33 g). 10 portioner per förpackning.

  Per 100 g pulver Per portion (1 påse)
Energi 360 kcal/ 1500 kJ 120 kcal/500 kJ
Fett 1,0 g 0,3 g
   varav mättat fett 0,5 g 0,2 g
Kolhydrat 8,5 g 3,0 g
   varav sockerarter 5,5 g 2,0 g
Fiber 0,4 g 0,1 g
Protein 78 g 26 g
Salt 0,3 g 0,1 g