WNT Triple Protein Blåbär/Yoghurt

WNT Triple Protein är ett avancerat proteintillskott för alla som tränar! Den innehåller en exklusiv blandning av tre olika vassleproteintyper och är berikad med L-glutamin. Protein ger musklerna en möjlighet till att återhämta sig efter fysisk träning eftersom protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan.

Triple Protein fungerar bra både som mellanmål, återhämtning efter träning och som ett extra proteinintag under dagen. Innehåller sötningsmedel (sukralos).

Rekommenderat dagligt intag

Blanda 1 skopa pulver med 3 dl vatten eller mjölk i en shaker eller mixer. Intas efter träning eller som ett dagligt tillskott. Vätskemängden i doseringen är endast en rekommendation. Testa dig fram till vilken vätskemängd som passar dig bäst. Vill du variera smaken eller ha en krämigare konsistens? Blanda en smoothie med yoghurt, mjölk och/eller juice och tillsätt frukter, bär, frön och nötter. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring

Förvaras torrt.

WNT Triple Protein Blåbär/Yoghurt finns i storleken 1,0 kg.

Ingredienser

Ultrafiltrerat vassleprotein (från mjölkinnehåller laktos och sojalecitin) (vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat, vassleproteinhydrolysat), L-glutamin, förtjockningsmedel: guarkärnmjöl och xanthangummi; arom, färgämne: rödbetsrött, blåbärspulver, sötningsmedel: sukralos.

Innehåll:

Näringsvärde Portionsstorlek: 1 skopa (24 g).

Näringsvärde Per portion: Per 100g:
Energi 100 kcal 420 kcal
(Energi kJ) 420 kJ 1750 kJ
Fett 1,5 g 6,0 g
   varav mättat fett 0,1 g 0,5 g
Kolhydrat 1,5 g 6,0 g
   varav sockerarter 1,0 g 4,0 g
Fiber 0,1 g 0,5 g
Protein 20 g 82 g
Salt 0,2 g 0,8 g
L-Glutamin 2,0 g 8,4 g
Aminosyror per 100 g protein:  
L-Alanin 4,7 g  
L-Arginin 3,0 g  
L-Asparaginsyra 10,6 g  
L-Cystein 2,0 g  
L-Glutaminsyra 16,7 g  
L-Glycin 1,9 g  
L-Histidin 1,8 g  
L-Isoleucin (BCAA) 5,7 g  
L-Leucin (BCAA) 11,4 g  
L-Lysin 9,2 g  
L-Metionin 2,1 g  
L-Fenylalanin 3,3 g  
L-Prolin 5,4 g  
L-Serin 5,3 g  
L-Treonin 5,8 g  
L-Tryptofan 2,4 g  
L-Tyrosin 3,4 g  
L-Valin (BCAA) 5,3 g  

FAQ

Fråga: Innehåller Triple Protein laktos?
Svar: Eftersom Triple Protein innehåller koncentrat från vassleprotein (kommer från mjölkprotein) finns det laktos i produkten. Ju större andel vassleproteinkoncentrat produkten innehåller desto mer laktos finns i produkten. På grund av att Triple Protein består av hela 40% vassleproteinisolat (som inte innehåller laktos) innehåller Triple Protein en mindre mängd laktos, jämfört med ett protein som enbart innehåller vassleproteinkoncentrat. 


Fråga: Varför har inte WNT ett 100%-igt protein?
Svar: Ett proteinpulver kan aldrig innehålla 100% protein. Detta beror på att det alltid finns en viss mängd fukt, aska och mineraler i proteinråvaran. Dessutom tillsätts oftast aromer och sötningsmedel för att produkterna ska smaka bättre. Ett proteinkoncentrat innehåller även en viss mängd kolhydrater i form av laktos. Ett påstående som ”100% Whey Protein” betyder enbart att proteinkällan består av enbart vassleprotein och inte är blandad med andra proteinkällor. WNT´s Triple Protein innehåller en blandning av vasslekoncentrat, -isolat och -hydrolysat och har en procenthalt på 82-84%, vilket är mycket högt. Ett vanligt vassleproteinkoncentrat brukar innehålla ca 75-77% protein.


Fråga: Vad är skillnaden på Triple Protein och Whey Protein?
Svar: Triple Protein är ett mycket exklusivt protein och innehåller en kombination av vassleprotein från koncentrat, isolat och hydrolysat och har även tillsatt glutamin. Detta gör att Triple Protein har ett mycket högt biologiskt värde och innehåller 82-84% protein. Whey Protein består av enbart vassleproteinkoncentrat och innehåller 75-77% protein. Whey Protein är alltså ett enklare protein till ett något lägre pris. Proteinråvaran i båda produkterna håller mycket hög kvalitet.