Blutsaft®

Trött, hängig, andfådd och en känsla av att inte kunna tänka klart? Det kan vara ett tecken på att kroppen har låga nivåer av järn och det kan kroppen behöva hjälp att fylla på. Floradix Blutsaft är ett järntillskott som har använts av svenska kvinnor i över 60 år och är idag Sveriges mest sålda järntillskott. Blutsaft innehåller en organisk och lättabsorberad typ av järn -järnglukonat- som är skonsam för magen och bidrar till minskad trötthet och utmattning. Vanliga symtom på för lite järn är just trötthet och utmattning. Nu finns Blutsaft även som järntillskott för barn, med god smak av hallon, och för veganer. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Blutsaft Flytande

Kosttillskott Järn Vitaminer
Floradix Blutsaft flytande järn och vitaminer är ett kosttillskott som innehåller en organisk och lättabsorberad typ av järn - järnglukonat. Blutsafts järntillskott innehåller även örtextrakt, B-vitaminer samt C-vitamin i form av fruktjuicer som bidrar till att förbättra upptaget av järnet. Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning

- 20 ml Blutsaft räcker för att täcka det dagliga behovet av järn
- Fri från tillsatser, alkohol & konserveringsmedel
- Förpackad i glasflaska
- Skonsam mot mag- & tarmkanalen
- Perfekt för kvinnor, gravida, vegetarianer, tonåringar, äldre & fysiskt aktiva.
Skaka flaskan innan användning och används medföljande doseringsmått eller en sked. Drick inte direkt ur flaskan.
Öppnad förpackning bör förbrukas inom 4 veckor.

Köp nu hos en återförsäljare

Innehåll

Ingredienser: Vattenhaltigt extrakt (67 %) ur följande växter: Brännässla, spenat, kvickrot, kvanne, rölleka, fänkål, morot, VETEGRODDAR, brunalg, hibiskusblomma, åkerfräken, pomeransskal, malört, kaskarillbark. Blandning av fruktsaftkoncentrat (14,2 %): Vindruvssaftkoncentrat, svartvinbärssaft, vatten, björnbärs-, päron-, körsbärs-, apelsin-, rödbets-, citronsaftskoncentrat, carobextrakt, äppelsaftskoncentrat. Honung, druvsocker, fruktossirap, vattenhaltigt nyponextrakt, VETEGRODDSEXTRAKT, jästextrakt (Saccharomyces cerevisiae), järn (järnglukonat), naturligt aromämne, antioxidationsmedel (askorbinsyra), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), vitamin B1 (tiaminhydroklorid), vitamin B2 (riboflavin-5'-natriumfosfat), vitamin B12 (cyanokobalamin).
Allergener Spannmål som innehåller gluten*

Information

Artikelnr 1632258
Storlek 500ml
Förvaring För att undvika att innehållet förstörs ska flaskan förslutas väl och förvaras i kylskåp direkt efter användandet. Innehållet bör förbrukas inom 4 veckor räknat från öppningsdagen. Förvaras utom räckhåll för små barn. Förvara oöppnad flaska torrt och svalt (5-25 C grader).

Dosering

För vuxna är doseringen 20 ml dagligen. För barn 6-12 år är doseringen 10 ml dagligen. Ta Blutsaft en halvtimme före maten en gång om dagen. Skaka flaskan innan användning och använd medföljande doseringsmått eller sked. Drick inte direkt ur flaskan.

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Innehåll per 20 milliliter

Kosttillskott

Energi (joule) 75 kJ
Energi (kalorier) 18 kcal
Kolhydrater 4,4 g
Protein 0,06 g
Vitamin B6 1,5 mg
Vitamin B12 2 µg
Järn 20 mg

Liknande produkter

Återförsäljare