För dig som älskar solen

Maxosol Kosttillskott

Maxosol® – för dig som älskar solen! För de allra flesta lockar solstolen och sköna bad, toppat med en härlig solbränna. Solen betyder mycket för oss och en hälsosam solbränna bidrar till vårt välbefinnande. Viktigt är att vara försiktig med solen och ta hand och skydda sin hud på bästa sätt.

Redo för sommaren

Maxosol_sola_800x532.jpg

Förutom att vara noga med solskydd kan man med fördel rusta sig lite extra. Maxosol är ett utmärkt komplement till solkräm för den som är mån om sin kropp och hud. Genom att använda Maxosol kan huden förberedas på ett bra sätt inför sommaren och solsemestern.

Maxosol är en klassiker för alla solälskare och ett välbeprövat kosttillskott som har funnits på marknaden i mer än 25 år. Det är en produkt för alla som älskar solen och som vill ta hand om sin hud på bästa sätt. Vid intag av en tablett om dagen får man i sig flera viktiga vitaminer och mineraler.

Maxosol innehåller biotin, niacin och zink som bidrar till att bibehålla en normal hud, och koppar som bidrar till hårets och hudens normala pigmentering. Antioxidanterna selen, zink, vitamin C och vitamin E skyddar cellerna mot oxidativ stress, och vitamin C bidrar dessutom till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Zink och selen bidrar till att bibehålla ett normalt hår och normala naglar.

Kom ihåg att kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Våra produkter