Renässans - effektivt och skonsamt för hela familjen

Renässans nässprayer och näsdroppar förebygger förkylning och lindrar nästäppa effektivt och skonsamt utan att skapa beroende. Renässans finns i flera varianter som gör att det finns något som passar för varje medlem i familjen – oavsett ålder.

Avsvällande och återfuktande

Renässans fysiologiska koksaltlösning är ett bra alternativ för att ersätta avsvällande läkemedel vid nästäppa. Det underlättar slemtransporten vid förkylning och hjälper till att skölja och återfukta näsan. Näsprodukter med avsvällande medel kan i vissa fall vara nödvändigt men endast vid tillfällig nästäppa och skall aldrig används längre än 10 dagar, då det finns risk för att nässlemhinnan skadas och du skapar ett beroende.

Kan användas varje dag

Renässans förebygger och lindrar nästäppa, utan biverkningar. Det är en enkel och mycket effektiv metod som hjälper vid tillfällig nästäppa i samband med förkylning, allergi eller graviditet. Våra produkter lindrar även besvär vid bihåleinflammation och kronisk nästäppa. Renässans kan användas varje dag, året runt, utan att skapa beroende. Vår halsspray mot torrhosta bygger vidare på traditionen från våra sprayer och droppar för näsan dvs produkter med naturliga ingredienser för skonsam behandling.

Renässans är ett varumärke inom Midsona-koncernen och marknadsförs av Midsona Sverige.