Traditionellt växtbaserat läkemedel

Kan Jang vid förkylning

Kan Jang®

Halsont? Snuva? Täppt näsa? Ta Kan Jang vid första tecken på förkylning. Kan Jang® har funnits på den svenska marknaden sedan 1970-talet och är ett registrerat traditionellt växtbaserat läkemedel använt för lindring av symtom vid förkylning.

Indikationerna för ett traditionellt växtbaserat läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenhet av långvarig användning. Kan Jang innehåller extrakt av rysk rot, röd solhatt samt malabarnöt. Observera att malabarnöt är inte en nöt utan en växt som Kan Jang innehåller extrakt av torkade blad ifrån!

Kan Jang finns i flytande form i fyra olika storlekar. Produkterna finns att köpa på apotek, nätapotek, i hälsofackbutiker samt i dagligvaruhandeln. För mer information om var respektive produkt finns att köpa, klicka på köpknappen på produktsida.

Du ska inte använda Kan Jang om du är överkänslig mot korgblommiga växter. Kan Jang ska inte användas längre än 10 dagar per behandlingstillfälle. Rekommenderas inte till atopiker, gravida, ammande eller barn under 12 år. Läs bipacksedeln noga före användning.

Från och med den 1/12 har SHI Pharma tagit över distributionen av Kan Jang.

Produkter