Blutsaft®

Trött, hängig, andfådd och en känsla av att inte kunna tänka klart? Det kan vara ett tecken på att kroppen har låga nivåer av järn och det kan kroppen behöva hjälp att fylla på. Floradix Blutsaft är ett järntillskott som har använts av svenska kvinnor i över 60 år och är idag Sveriges mest sålda järntillskott. Blutsaft innehåller en organisk och lättabsorberad typ av järn -järnglukonat- som är skonsam för magen och bidrar till minskad trötthet och utmattning. Vanliga symtom på för lite järn är just trötthet och utmattning. Nu finns Blutsaft även som järntillskott för barn, med god smak av hallon, och för veganer. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Blutsaft Flytande

Kosttillskott Järn Vitaminer
Floradix Blutsaft Järn och vitaminer är ett flytande kosttillskott som innehåller en organisk och lättabsorberad typ av järn - järnglukonat. Blutsafts flytande järntillskott innehåller även örtextrakt, B-vitaminer samt C-vitamin i form av fruktjuicer som bidrar till att förbättra upptaget av järnet. Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning.

- 20 ml Blutsaft räcker för att täcka det dagliga behovet av järn
- Fri från tillsatser, alkohol & konserveringsmedel
- Förpackad i glasflaska
- Skonsam mot mag- & tarmkanalen
- Perfekt för kvinnor, gravida, vegetarianer, tonåringar, äldre & fysiskt aktiva.
Skaka flaskan innan användning och använd medföljande doseringsmått eller en sked. Drick inte direkt ur flaskan.
Öppnad förpackning bör förbrukas inom 4 veckor.

Köp nu hos en återförsäljare

Innehåll

Ingredienser: Vattenhaltigt extrakt (67 %) ur följande växter: Brännässla, spenat, kvickrot, kvanne, rölleka, fänkål, morot, VETEGRODDAR, brunalg, hibiskusblomma, åkerfräken, pomeransskal, malört, kaskarillbark. Blandning av fruktsaftkoncentrat (14,2 %): Vindruvssaftkoncentrat, svartvinbärssaft, vatten, björnbärs-, päron-, körsbärs-, apelsin-, rödbets-, citronsaftskoncentrat, carobextrakt, äppelsaftskoncentrat. Honung, druvsocker, fruktossirap, vattenhaltigt nyponextrakt, VETEGRODDSEXTRAKT, jästextrakt (Saccharomyces cerevisiae), järn (järnglukonat), naturligt aromämne, antioxidationsmedel (askorbinsyra), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), vitamin B1 (tiaminhydroklorid), vitamin B2 (riboflavin-5'-natriumfosfat), vitamin B12 (cyanokobalamin).
Allergener Spannmål som innehåller gluten*

Information

Artikelnr 1632158
Storlek 250 ml
Minsta hållbarhet 365 dagar

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Innehåll per 20 milliliter

Kosttillskott

Energi (joule) 75 kJ
Energi (kalorier) 18 kcal
Kolhydrater 4,4 g
Protein 0,06 g
Tiamin 1,4 mg
Riboflavin 1,6 mg
Vitamin B6 1,5 mg
Vitamin B12 2 µg
Järn 20 mg

Liknande produkter

Återförsäljare