Renässans®

Renässans näsdroppar och nässpray förebygger förkylning och lindrar nästäppa effektivt och skonsamt. Renässans kan användas varje dag, året runt, utan att ge berorende eftersom det innehåller en naturlig isoton saltlösning. Produkten finns i flera varianter, för hela familjen.

Lindrar nästäppa skonsamt utan att ge beroende

Renassans_range600x600.jpg
Renässans innehåller naturliga ingredienser och är därmed ett skonsamt alternativ för hela familjen vid nästäppa i samband med förkylning, graviditet, amning och allergi. Nässprayen och -dropparna ger effektiv lindring utan att skapa beroende.

Med Renässans kan du även hålla näsan ren genom att hålla förkylningsvirus och bakterier borta. Våra produkter innehåller naturlig saltlösning och har utvecklats i nära samarbete med läkare och annan medicinsk expertis i snart 30 år.

Näsdroppar och nässpray för små barn

Renassans_man_barn600x600.jpg
Renässans Naturell nässpray och näsdroppar kan användas av alla barn, även spädbarn.

Renässans Näsdroppar är skonsam för nässlemhinnan och rekommenderas med fördel till spädbarn som ännu inte kan hålla huvudet upprätt, för att underlätta näsandningen vid amning och matning.

Renässans Näsdroppar innehåller en koksaltlösning med samma saltkoncentration som i vår kropp, vilket gör lösningen extra skonsam mot nässlemhinnorna. Saltlösningen rengör och fuktar näsan och är fri från konserveringsmedel och avsvällande ämnen.

Så blir du av med beroende av nässpray

Renassans_600x600.jpg
Överförbrukning av avsvällande nässpray kan ge nässpraysberoende. Om du använt slemhinneavsvällande läkemedel för länge och utvecklat en kronisk nästäppa kan Renässans Plus eller Renässans Mentol Plus vara ett hjälpmedel för dig att sluta och bli av med ditt nässpraysberoende.
Renässans Plus är avsedd för vuxna och barn från 3 år. Renässans Mentol Plus är avsedd för vuxna och barn från 6 år.

Läs mer om våra 5 enkla steg mot nässpraysberoende.

Nästäppa vid graviditet

Uppskattningsvis 20% av alla gravida kvinnor drabbas av långvarig nästäppa. Läs mer om vår naturliga behandling.

Frågor & svar

Vad är det för skillnad på Renässans och vanlig nässpray? Vilka Renässans-produkter kan jag använda när jag är gravid? Här hittar du svar på vanliga frågor om våra produkter.

VÅRA PRODUKTER