MyggA & Fästing

MyggA och Fästing är en effektiv serie insektsmedel som är verksamma mot mygg, fästingar, knott och andra stickande insekter. MyggA finns i flera varianter med olika förpackningslösningar såsom roll-on, stick och spray. De olika produkterna har olika åldersgräns, då de innehåller olika halt av DEET. Allt för att du ska kunna hitta den produkt som passar just dig bäst! Läs mer om våra olika produkter nedan. VIKTIG INFORMATION Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

MyggA På Bettet Insektsgel

Insektsgel Naturlig Lugnar
MyggA På Bettet Insektsgel lugnar klåda och irritation efter insektsbett och stick eller kontakt med brännnässlor och brännmaneter. Det är en trögflytande gel som är lätt att stryka på huden. MyggA På Bettet Insektsgel innehåller enbart naturliga ingredienser, är fri från ammoniak och har en behaglig doft och konsistens.

Köp nu hos en återförsäljare

Innehåll

Ingredienser: Aqua, Ethanol, Menthol, Eucalyptus globulus Oil, Melaleuca alternifolia Oil, Aloe barbadensis leaf extract, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Limonene.

Information

Artikelnr 1200139
Storlek 50ml
Förvaring Förvaras oåtkomlig för barn.

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Liknande produkter

Återförsäljare