MyggA & Fästing

MyggA och Fästing är en effektiv serie insektsmedel som är verksamma mot mygg, fästingar, knott och andra stickande insekter. MyggA finns i flera varianter med olika förpackningslösningar såsom roll-on, stick och spray. De olika produkterna har olika åldersgräns, då de innehåller olika halt av DEET. Allt för att du ska kunna hitta den produkt som passar just dig bäst! Läs mer om våra olika produkter nedan. VIKTIG INFORMATION Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

MyggA Spray

Myggmedel Spray
MyggA Spray är populära MyggA i sprayform. MyggA Spray är lätt att applicera och ger bra täckning av huden. MyggA Spray ger ett effektivt skydd mot mygg upp till 6 timmar. Skyddet kan vara kortare för vissa tropiska arter, genomsnittligt skydd på 2 timmar mot gula febern-mygga och 5 timmar mot malariamygga. Spraya jämnt på de kroppsdelar som behöver skyddas. Kan användas på barn från 2 år.

Köp nu hos en återförsäljare

Innehåll

Verksam beståndsdel: N,N-diethyl-m-toluamide (DEET) 98g/L. CAS 134-62-3. Innehåller Etanol CAS 64-17-5. Innehåller isoeugenol, linalool, linalylacetat och citronellal. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Information

Artikelnr 1914101
Storlek 75 ml
Förvaring Oåtkomligt för barn. Förslut flaskan väl. Förvara flaskan torrt och placera den inte i direkt solljus.
Det är alltid innehållsförteckningen på förpackningen som gäller.

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Frågor och svar

Ja, det går bra. Kemikalieinspektionen avråder inte gravida från att använda godkända mygg- och fästingmedel när andra metoder inte ger tillräckligt skydd, så länge man följer bruksanvisningen. Var normalt restriktiv och använd myggmedel som ett komplement till täckande kläder.
Ja, det går bra att använda MyggA-produkterna när man ammar. Applicera medlet så att barnet inte får i sig det vid amning.

Liknande produkter

Återförsäljare