MyggA & Fästing

MyggA och Fästing är en effektiv serie insektsmedel som är verksamma mot mygg, fästingar, knott och andra stickande insekter. MyggA finns i flera varianter med olika förpackningslösningar såsom roll-on, stick och spray. De olika produkterna har olika åldersgräns, då de innehåller olika halt av DEET. Allt för att du ska kunna hitta den produkt som passar just dig bäst! Läs mer om våra olika produkter nedan. VIKTIG INFORMATION Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

MyggA Fästing 2in1

2-in-1 Myggmedel Fästing
MyggA Fästing 2 in 1 skyddar i upp till 8 timmar mot mygg och fästing samt skyddar mot knott, sandflugor och andra bitande insekter. MyggA Fästing 2 in 1 ger ett effektivt, växtbaserat skydd som luktar gott och som inte kladdar. Idealisk för användning inomhus och utomhus samt på semestern. Den verksamma beståndsdelen är från citroneucalyptus. Appliceras varsamt på alla exponerade hudytor utom ögon och läppar. Insektsmedlet är endast för användning på människa.
Observera att MyggA Fästing 2 in 1 inte ersätter vaccination mot fästingburna sjukdomar. MyggA Fästing 2 in 1 är avsedd för hela familjen och kan användas på barn från 3 år.

Köp nu hos en återförsäljare

Innehåll

Eucalyptus citodoraolja, hydrerad, cykliserad (30 % (336 g/100g)), alkohol denat, benzylbensoat. Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Information

Artikelnr 1200802
Storlek 60 ml
Förvaring Oåtkomligt för barn.Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Förvaras på väl ventilerad plats. Förvaras svalt. Återförslut behållaren ordentligt efter användning. Förvaras på en sval och torr plats.

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Frågor och svar

Ja, det går bra. Kemikalieinspektionen avråder inte gravida från att använda godkända mygg- och fästingmedel när andra metoder inte ger tillräckligt skydd, så länge man följer bruksanvisningen. Var normalt restriktiv och använd myggmedel som ett komplement till täckande kläder.
Ja, det går bra att använda MyggA-produkterna när man ammar. Applicera medlet så att barnet inte får i sig det vid amning.

Liknande produkter

Återförsäljare