Midsonas vision är att bli ett ledande bolag i Europa inom hälsa och välbefinnande och en nyckelfaktor för att vi ska kunna nå visionen är att vi lyckas attrahera, utveckla och behålla kunniga medarbetare i olika yrkesroller. Det gör vi genom att ha en modern företagskultur med en tydlig hälsoprofil.

Midsona har ca 740 anställda (december 2019) i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Frankrike och Spanien som arbetar med försäljning, marknad, produktion och innovation och flera andra funktioner. Koncernens huvudkontor ligger i Malmö.

En sund arbetsplats

För Midsona är medarbetarnas hälsa inte enbart en prioritet - det är ett av våra övergripande mål i koncernen och ett av fokusområdena i Midsonas hållbarhetsstrategi.

Midsona ska vara ett företag som är genomsyrat av hälsa och som, utifrån medarbetarnas eget ansvar, kan stimulera och ge medarbetarna chansen att ha en god hälsa utifrån sina egna möjligheter. Detta ger utrymme för såväl egna initiativ som gemensamma hälsoåtgärder över alla affärsområdena.

Lediga tjänster

Just nu letar vi efter en ny Trade Marketing Manager som ska koordinera våra varumärkens butikskampanjer ur ett marknadsperspektiv för båda våra säljkårer i dagligvaruhandel. Du får möjlighet att arbeta marknadsfokuserat tillsammans med Brand Managers för att sätta de bästa planerna för vår säljkårsbearbetning.

Vi ser fram emot din ansökan, skicka CV och personligt brev till hrsverige@midsona.com och skriv  ”Trade Marketing Manager” som ämne.

Din ansökan ser vi fram emot snarast möjligt, dock senast 18 mars 2020. Har du frågor kring Midsona, tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila HR ansvarig lena.karlsson@midsona.com

Läs mer om tjänsten här!