Midsona är Symbios-vinnare för ansvarsfullt företagande

fredag den 3 juni 2022

Midsona har tillsammans med två andra bolag utsetts till 2022 års vinnare av Symbios – utmärkelsen som prisar svenska bolag som lyckas kombinera ansvarstagande med lönsam tillväxt.

Den årliga utmärkelsen Symbios tilldelas tre svenska företag som kombinerar lönsamhet med hänsyn till såväl människor som planet och därmed visar att affärsnytta och ansvarstagande kan samexistera på ett effektivt sätt.

”Midsonas mission är att hjälpa människor att leva ett hälsosamt liv och vi blir därför mycket stolta över utmärkelsen. Den visar på styrkan i vår affärsidé”, säger Peter Åsberg, VD och koncernchef, Midsona.

Urvalsprocessen för Symbios vilar på ett omfattande analysarbete som initialt omfattat drygt en miljon svenska företag där de vinnande bolagen beslutats av en välrenommerad jury. Priset delas ut för andra året i rad av managementkonsultbolaget Cupole.

För mer information vänligen kontakta CEO och koncernchef Peter Åsberg, +46 (0)730 26 16 32

Om Midsona AB

Midsona utvecklar och marknadsför starka varumärken inom hälsa och välbefinnande med produkter som hjälper människor till ett mer hälsosamt och hållbart liv och till en ökad insikt om råvarans ursprung och transparens kring innehåll. Midsonaaktien (MSON) är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Midsona på www.midsona.com.


Dokument och länkar

Pressmeddelande Symbios utmärkelsen Midsona 2022