Membrasin®

Membrasin® kapslar är ett kliniskt dokumenterat kosttillskott med ett unikt extrakt av havtornsolja, SBA24, som innehåller flera olika fettsyror samt vitamin A i form av karotenoider. Vitamin A bidrar till att bibehålla slemhinnornas normala funktion. Sammansättningen är vetenskapligt bevisad och SBA24-oljan har använts i flera kliniska tester och undersökningar. Membrasin finns i kapselform och som en hormonfri intimkräm. Membrasin Vaginal Vitality Cream är en medicinteknisk produkt som vårdar och lindrar symtom av vaginal torrhet. Alla Membrasins produkter innehåller det unika extraktet av havtornsolja, SBA24. Membrasin hittar du på apotek, nätapotek och i hälsofackbutiker. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Membrasin® 180 Kapslar

Kosttillskott Havtorn Omega-7
Membrasin® 180 kapslar är ett kosttilskott med extrakt från havtornsbär. Innehåller flera olika fettsyror, framför allt Omega-7. Membrasin innehåller dessutom karotenoider och E-vitamin som finns naturligt i havtornsbären. Karotenoiderna kan i kroppen omvandlas till vitamin A. Vitamin A bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och hud. Förutom i ögon, mun och underliv finns även i slemhinnor i t ex luftvägar, mag- och tarmsystemet och urinvägarna. Normalt fungerande slemhinnor har en smörjande funktion, vilket kan ha mycket stor betydelse för livskvalitet och välbefinnande.

Köp nu hos en återförsäljare

Innehåll

INGREDIENSER: Havtornsolja/tindvedolje (superkritisk CO2 extrakt SBA24® (HIPPOPHAE RHAMNOIDES L)), kapsel (modiferad stärkelse av majs/modifisert stivelse av mais), glycerol/glyserol, geleringsmedel/ geleringsmiddel (karragenan), surhetsreglerande medel/surhetsregulerende middel (dinatriumfosfat)), antioxidationsmedel/ antioxidant (d-alfa-tokoferol, rosmarinolja/-olje i solrosolja/solsikkeolje), betakaroten

Information

Artikelnr 1310006
Storlek 180 kaps
Förvaring Förvaras i rumstemperatur. Undvik direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för barn.

Dosering

Rekommenderat dagligt intag/anbefalt døgndose: 4 kapslar/
kapsler om dagen i 1?2 månader. Därefter 1?2 kapslar om dagen.
Intas i samband med måltid /mat. Rekommenderat dagligt intag
bör inte överskridas./ Anbefalt døgndos bør ikke overskrides.
Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost
och en hälsosam livsstil./ Kosttilskudd er ikke en erstatning for
variert kost og sunn livsstil.

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Innehåll per 4 styck

Kosttillskott

% av DRI** DRI*
Fett 2 g
Varav mättat 0,42 g
Varav enkelomättat 0,96 g
Varav fleromättat 0,6 g
Vitamin A 800 µg 100 800 µg
Vitamin E 8 mg 66 12,1 mg
*DRI=Dagligt referensintag **Baserat på intag av produktens rek. dagliga dos

Frågor och svar

Membrasins kapselskal är av helt vegetabiliskt ursprung, det är tillverkat av majsstärkelse. Det innehåller även fuktighetsbevarande medel (glycerol), geleringsmedel (karragenan) och surhetsreglerande medel (dinatriumfosfat).
Ja man kan använda Membrasin kapslar samtidigt som som man tar andra fettsyratillskott, men det är alltid bra att stämma av med dietist eller liknande om man vill kombinera kosttillskott så att man inte överdoserar.
Både de aktiva ingredienserna och skalet till Membrasin kapslar är helt växtbaserade, vilket gör produkten lämplig för veganer.
Membrasin kapslar rekommenderas att tas med mat eftersom det ökar absorptionen av de aktiva substanserna.
Ja man kan använda Membrasin kapslar om man är gravid eller ammar. Membrasin kapslar har testats för att innehålla ren ätbar olja och inga föroreningar eller andra potentiellt skadliga ingredienser.
Membrasin Vision Vitality kapslar har studerats i kliniska studier där man jämfört effekten med placebo. Effekterna har uppmätts till exempel genom att mäta fukt och elasticitet i slemhinnorna och med symtomdagböcker. Varken deltagarna i studien eller forskarna visste vilken olja de medverkande använde under studien.
Vanligtvis observeras effekter efter 2–5 veckors regelbunden användning av Membrasin kapslar.

Liknande produkter

Återförsäljare