MyggA & Fästing

MyggA och Fästing är en effektiv serie insektsmedel som är verksamma mot mygg, fästingar, knott och andra stickande insekter. MyggA finns i flera varianter med olika förpackningslösningar såsom roll-on, stick och spray. De olika produkterna har olika åldersgräns, då de innehåller olika halt av DEET. Allt för att du ska kunna hitta den produkt som passar just dig bäst! Läs mer om våra olika produkter nedan. VIKTIG INFORMATION Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Vilken produkt passar?

mygga-puff-1.jpgVilken MyggA-produkt du väljer är en fråga om tycke och smak. Våra olika myggmedel har olika förpackningslösningar såsom roll-on, stick och spray.

Åldersgränsen varierar då produkterna har olika halt av DEET som är det verksamma ämnet i MyggA. Allt för att du ska kunna hitta det myggmedel som passar just dig bäst!

Skydd mot fästingar

mygga-puff-2.jpg

Fästingar finns i hela Götaland och större delen av Svealand. Numera finns det även fästingar långt upp längs Norrlands kustland. TBE och Borrelia är de vanligaste fästingburna sjukdomarna. Det går att vaccinera sig mot TBE men inte Borrelia.

Tänk därför på att skydda dig mot fästingar när du är ute i skog och mark!

MyggA på semesterresan

mygga-puff-3.jpgGlöm inte att ta med MyggA när du ska resa utomlands till tropiska och subtropiska områden. Då kan du skydda dig mot myggburna sjukdomar med ett effektivt myggmedel som är säkert och godkänt av svenska myndigheter.

Se våra bästa tips om hur du undviker mygg på resan!

Frågor och svar

myggbett.jpg

Varför blir vissa mer myggbitna än andra och finns det myggmedel även för barn? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Om MyggA

Mygga_produktbild.PNG

MyggA är Sveriges mest köpta myggmedel. Här får du veta mer om företaget bakom MyggA och FästinG.

Viktig information

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

VÅRA PRODUKTER